Kalvebod Fælled Skole
Madskolen SMAG

Madskolen på Kalvebod Fælled Skole er et produktionskøkken, der skal være en integreret del af hverdagen og skolens sundhedsprofil. Der vil blive fremstillet mad med fokus på maddannelse, sundhed og økologi. Målet er at gøre eleverne nysgerrige og modige på at smage nye råvare, samt sunde kostvaner. Madskolen skal understøtte elevernes lyst og madglæde og lære dem de vaner, der skal til for at kunne træffe sunde valg. og ikke mindst give eleverne energi til skoledagen.

Kultur og fællesskab

Vi vil på Kalvebod Fælled Skole stræbe mod en madskole, hvor der skabes et fællesskab om maden. Det er her alle mødes, med en god og hyggelig stemning omkring spisningen. Eleverne vil opleve en genkendelighed, hvor man som derhjemme også holder bordstik, smager på maden og snakker om hvad man spiser, her på skolen. Hele klassen spiser sammen også dem med madpakker hjemmefra. Lærer og pædagoger spiser sammen med eleverne som et led i arbejdet med deres maddannelse og det at skabe en god måltidskultur.

Her kan man se menu for en måned, næste måneds menu bliver præsenteret 5 dage før deadline for bestilling


FEBUAR

UGE 6

Mandag: (vegetar)
Tomatsuppe med rosmarin stegte kartoffel tern
Durum boller

*

Tirsdag: (Kød)
Taco med stegt kylling, salat, tomat og dressing
(Vegetar) Taco med stegt vegi kød, salat, tomat og dressing

*

Onsdag: (Vegetar)
Chili sin carne med bønner, tomat og chili
madbrød med fennikel

*

Torsdag: (Fisk)
Stegte ris med rejer og stegt æg
(Vegetar) Stegte ris med svampe og kål

*

Fredag:
Kartoffelmad med urtemayo og rodfrugt chips
Nybagt rugbrød og grønt mix



UGE 8

Mandag: (vegetar)
Kartoffel suppe toppet med yoghurt med krydderurter
Foccaia med timian

*

Tirsdag: (Kød)
Stege kylling med bagte rodfrugter og skysauce
Grøn salat
(Vegetar) hvedekerne tabbouleh

*

Onsdag: (Vegetar)
Kartoffelsalat med vegetardeller
Snack grønt

*

Torsdag: (Fisk)
Pasta penne med pesto og citronbagt laks
(Vegetar) pasta med pesto, bagt tomat og aubergine

*

Fredag:
Pizza Margarita (tomat, ost og oregano)
Snack grønt



UGE 9

Mandag: (vegetar)
Karry suppe æble chutney og solsikkekerner
Gulerodsboller

*

Tirsdag: (Kød)
Spaghetti med kødsauce
Råkostsalat med gulerødder
(Vegetar) spaghetti med bagte squash

*

Onsdag: (Vegetar)
Tærte med porre, kartoffel og revet ost
Grønsags snack

*

Torsdag: (Fisk)
Fiskefrikadeller med stegte kartofler og remoulade
Grøn salat
(Vegetar) falafel, stegte kartofler og yoghurt

*

Fredag:
Nybagt rugbrød med kylling salat og ristede svampe
Snack grønt


Velbekomme fra Team SMAG.