Kalvebod Fælled Skole
Madskolen SMAG

Madskolen på Kalvebod Fælled Skole er et produktionskøkken, der skal være en integreret del af hverdagen og skolens sundhedsprofil. Der vil blive fremstillet mad med fokus på maddannelse, sundhed og økologi. Målet er at gøre eleverne nysgerrige og modige på at smage nye råvare, samt sunde kostvaner. Madskolen skal understøtte elevernes lyst og madglæde og lære dem de vaner, der skal til for at kunne træffe sunde valg. og ikke mindst give eleverne energi til skoledagen.

Kultur og fællesskab

Vi vil på Kalvebod Fælled Skole stræbe mod en madskole, hvor der skabes et fællesskab om maden. Det er her alle mødes, med en god og hyggelig stemning omkring spisningen. Eleverne vil opleve en genkendelighed, hvor man som derhjemme også holder bordstik, smager på maden og snakker om hvad man spiser, her på skolen. Hele klassen spiser sammen også dem med madpakker hjemmefra. Lærer og pædagoger spiser sammen med eleverne som et led i arbejdet med deres maddannelse og det at skabe en god måltidskultur.


Hver fredag vil vi præsentere menu til næste uge


Uge 13

Mandag: (vegetar)
Løg suppe a la creme med KFS-franskbrød
*
Tirsdag: (Kød)
Skipperlabskovs med dagens salat
Skipperlinsekovs med dagens salat (vegetar)
*
Onsdag: (Vegetar)
Forårsruller med nudler og rødkål salat
*
Torsdag: (Fisk)
Klassik blåmuslinger suppe med foccacia
Urter suppe med persille og vildris (vegetar)
*
Fredag: (Vegetar)
Amerikansk veggie grilled cheese sandwich med 1000 island dressing


Velbekomme fra Team SMAG