Kalvebod Fælled Skole
Madskolen SMAG

Madskolen på Kalvebod Fælled Skole er et produktionskøkken, der skal være en integreret del af hverdagen og skolens sundhedsprofil. Der vil blive fremstillet mad med fokus på maddannelse, sundhed og økologi. Målet er at gøre eleverne nysgerrige og modige på at smage nye råvare, samt sunde kostvaner. Madskolen skal understøtte elevernes lyst og madglæde og lære dem de vaner, der skal til for at kunne træffe sunde valg. og ikke mindst give eleverne energi til skoledagen.

Kultur og fællesskab

Vi vil på Kalvebod Fælled Skole stræbe mod en madskole, hvor der skabes et fællesskab om maden. Det er her alle mødes, med en god og hyggelig stemning omkring spisningen. Eleverne vil opleve en genkendelighed, hvor man som derhjemme også holder bordstik, smager på maden og snakker om hvad man spiser, her på skolen. Hele klassen spiser sammen også dem med madpakker hjemmefra. Lærer og pædagoger spiser sammen med eleverne som et led i arbejdet med deres maddannelse og det at skabe en god måltidskultur.


Uge 33

Mandag: (vegetar)
Kold tomat suppe med chili og lime
Rugkerne boller

*

Tirsdag: (kød)
Pasta bolognese med pasta og basilikum
Råkost med rosiner
(Vegetaren) pasta med tomatsauce og grillede grønt

*

Onsdag: (vegetar)
Vegetarisk biksemad med stegte æg og purløg
Salat med kinakål og kerner

*

Torsdag: (fisk)
Stegte ris med rejer, urter og ærter
Thai salat
(Vegetaren) Stegte ris med grønsager

*

Fredag:
Kartoffelsalat med gril pølse og døp
Grøn salat

Velbekomme fra Team SMAG.



uge 26


Mandag: (vegetar)
Ris og grød med bark og roer

*

Tirsdag: (kød)
Chicken tikka marsala med ris og yoghurt sauce
Grøn salat
(Vegetaren) Grønsags tikka marsala

*

Onsdag: (vegetar)
Pasta med stegte grønsager og tomat pesto

*

Torsdag: (fisk)
Lakse salat med ærter og urter
Nybagt rugbrød og agurker
(Vegetaren) Ærte humus med knas

*

Fredag:
Pizza Margarita (tomat, ost og basilikum)



Velbekomme fra Team SMAG.