Kalvebod Fælled Skole
Madskolen SMAG

Madskolen på Kalvebod Fælled Skole er et produktionskøkken, der skal være en integreret del af hverdagen og skolens sundhedsprofil. Der vil blive fremstillet mad med fokus på maddannelse, sundhed og økologi. Målet er at gøre eleverne nysgerrige og modige på at smage nye råvare, samt sunde kostvaner. Madskolen skal understøtte elevernes lyst og madglæde og lære dem de vaner, der skal til for at kunne træffe sunde valg. og ikke mindst give eleverne energi til skoledagen.

Kultur og fællesskab

Vi vil på Kalvebod Fælled Skole stræbe mod en madskole, hvor der skabes et fællesskab om maden. Det er her alle mødes, med en god og hyggelig stemning omkring spisningen. Eleverne vil opleve en genkendelighed, hvor man som derhjemme også holder bordstik, smager på maden og snakker om hvad man spiser, her på skolen. Hele klassen spiser sammen også dem med madpakker hjemmefra. Lærer og pædagoger spiser sammen med eleverne som et led i arbejdet med deres maddannelse og det at skabe en god måltidskultur.



uge 25

Mandag: (vegetar)
Asparges suppe med ærter
Brød med malt og havregryn

*

Tirsdag: (kød)
Spyd med grønsager og kylling
Mix salat og peanut sauce
(Vegetaren) Spyd med stegte grønsager

*

Onsdag: (vegetar)
Chilli sin carne med bønner og focaccia brød
Råkost med syrlige rabarber

*

Torsdag: (fisk)
Pasta med stegte blæksprutter og citron/chilli dressing
Broccoli salat med kerner
(Vegetaren) Pasta med aubergine og citron/chilli dressing

*

Fredag:
Nybagt rugbrød med æggesalat, syltede asparges og karse
Sprødt grønt


Velbekomme fra Team SMAG.




uge 24

Mandag:
lukket Pinse


Tirsdag:
Kokos suppe med lime
brød med solsikke og paprika


Onsdag:
BBQ kylling med nudler og sommer grønt
(Vegetaren) Nudel salat med friske urter og soja dressing
Dagens salat


Torsdag:
Fiskedeller med kartofler og remoulade
kål og radise salat


Fredag:
Fusilli pasta med pesto og asparges
Salat med gulerod, estragon og rugbrød knas


Velbekomme fra Team SMAG.